Για την πλοήγηση


Ψύξη | Air 2 Air στον Πειραιά - Καμίνια


Ψύξη | Air 2 Air
Ψύξη | Air 2 Air

H Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε. φροντίζει και για την ψύξη του χώρου σας (οικιακού ή επαγγελματικού) αναλαμβάνοντας τη σχετική μελέτη και στη συνέχεια την εγκατάσταση των συστημάτων εκείνων που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Και στον τομέα αυτό προτείνουμε και εφαρμόζουμε εξελιγμένες τεχνολογικά λύσεις, προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών μας

Η εταιρεία Air 2 Air με έδρα τον Πειραιά - Καμίνια παρέχει υπηρεσίες ψύξης για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, με συνέπεια και αξιοπιστία.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση επαγγελματικών ψυγείων σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους μαζικής εστίασης κ.α.

Παράλληλα, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει και την επισκευή και συντήρηση σε ψυγεία οικιακής χρήσης, πετυχαίνονται μέγιστη απόδοση και καλή λειτουργία, μεγεθύνοντας την διάρκεια ζωής της συσκευής.

Όλες οι εργασίες μας, χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τον υψηλό βαθμό απόδοσης καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Πρόβλεψη καιρού

Πρόβλεψη καιρού