Για την πλοήγηση


Indoor Air Quality - Καθαρισμός Αεραγωγών  | Air 2 Air
στον Πειραιά - Καμίνια


Indoor Air Quality - Καθαρισμός Αεραγωγών  | Air 2 Air
Indoor Air Quality - Καθαρισμός Αεραγωγών | Air 2 Air

H εταιρεία Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε., με έδρα τον Πειραιά - Καμίνια, πρωτοπορεί και στον καθαρισμό και την απολύμανση των αεραγωγών κλιματισμού και εξαερισμού – αερισμού και την συντήρηση των κεντρικών συστημάτων (Indoor Air Quality).

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας συλλέγει δείγματα του αέρα στον χώρο σας (οικιακό ή επαγγελματικό) και διεξάγει τις απαραίτητες μετρήσεις και αναλύσεις βάσει των διεθνών κανονισμών που ισχύουν. Ο έλεγχός του χώρου γίνεται ως εξής:

Στη συνέχεια, τα συνεργεία μας προχωράνε στον μηχανικό καθαρισμό του αέρα από τις βλαβερές ουσίες και απολυμαίνουν τους αεραγωγούς. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνεται ξανά με την χρήση κάμερας robot και εκδίδεται το σχετικό πιστοποιητικό καθαρισμού.

Οι εργασίες αυτές έχουν ευεργετικά αποτελέσματα τόσο για την ανθρώπινη υγεία, όσο και για την οικονομική και αποδοτική λειτουργία των συστημάτων του κτηρίου.

Παράλληλα, συμβάλλουν και στη μείωση των συνεπειών του Συνδρόμου των Άρρωστων Κτηρίων. Πρόκειται για μία κατάσταση, κατά την οποία οι ένοικοι ή οι εργαζόμενοι σε ένα κτήριο αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας κατά την παραμονή τους σε αυτό.

Πρόβλεψη καιρού

Πρόβλεψη καιρού