Για την πλοήγηση


Υπηρεσίες Κλιματισμού - Εξαερισμού | Air 2 Air στον Πειραιά - Καμίνια


Η εταιρεία Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε., με έδρα τον Πειραιά - Καμίνια, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των πελατών της, προκειμένου να τους παρέχει την ιδανικότερη λύση για τον οικιακό ή επαγγελματικό τους χώρο, κάνοντας πάντα χρήση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την εκπόνηση μιας άρτιας και εμπεριστατωμένης μελέτης, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και αποτελεί την αφετηρία για ένα απόλυτα ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα, το οποίο συνδυάζει απόδοση και οικονομία.

Χάρη στην τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και την πλούσια εμπειρία των ανθρώπων της, η Air 2 Air Λ. Σουρλατζής - Γ. Μπούτσιος Ο.Ε. ξεχωρίζει στον κλάδο και κατέχει υψηλή θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών, που πλέον αναζητούν ολοένα και περισσότερο τους μηχανισμούς εκείνους που τους εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως οι Daikin, Fujitsu, LG, Toshiba, Invertor, Hitachi κ. ά., η Air 2 Air δραστηριοποιείται με διαρκή επιτυχία στα παρακάτω πεδία:

Πρόβλεψη καιρού

Πρόβλεψη καιρού